ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρκόπουλος, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού

Μαρκόπουλος, ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Όλο το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στα Χανιά, όπου διεξάγεται το All Star Game και η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, στέλνει τον Σούλη Μαρκόπουλο στον Παναθηναϊκό στο πλευρό του Αλβέρτη

Λίγες ώρες μετά από την λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη έχει αναπτυχθεί φημολογία για τον Σούλη Μαρκόπουλο παρά το γεγονός ότι οι ενδείξεις δείχνουν δίδυμο Αλβέρτη με Μανωλόπουλο.

Σύμφωνα με φημολογία που αναπτύχθηκε στα Χανιά λίγες ώρες μετά από την λύση της συνεργασίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του.

Το αν ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει από τώρα το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, παρά το γεγονός ότι οι ενδείξεις δείχνουν δίδυμο Αλβέρτη με Μανωλόπουλο.

Κι αν το σενάριο του Μαρκόπουλου έχει αρχίσει να συζητείται ήδη τις τελευταίες ώρες στα Χανιά, στο περιθώριο του All Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται να είναι αυτός στο πλευρό του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Και όχι άδικα αφού πρόκειται από έναν από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες τεχνικούς όπως φαίνεται ξεκάθαρα σε οποιονδήποτε πάγκο και αν έχει δουλέψει στο παρελθόν και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Και πιο συγκεκριμένα στους Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Άρη, Μακεδονικό, ΑΕΚ και Μαρούσι πετυχαίνοντας να πετύχει τους στόχους που είχανε τεθεί. Ακόμη και υπερβάσεις.

Τη στιγμή αυτή ο Μαρκόπουλος διανύει την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά του στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2009 και αφού λίγους μήνες νωρίτερα είχε κάνει την υπέρβαση οδηγώντας το Μαρούσι στην έξοδό του στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του. Κάτι που επανέλαβε και με τον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι την στιγμή αυτή ο Μαρκόπουλος, με τα 440 παιχνίδια του στην Α1 και με ρεκόρ 235-205, είναι ότι θα πρέπει η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε περίπτωση κρούσης αυτής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμφωνήσει στην λύση του συμβολαίου του. Κάτι που αν γίνει πράξη τότε ο 65χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του και στους ομίλους της Ευρωλίγκα και να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό που είχε πετύχει να κερδίσει πέρσι ο μέχρι προ ωρών τεχνικός του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης την περσινή χρονιά που αποχώρησε έχοντας συνολικό απολογισμό νικών 75%. Πιο συγκεκριμένα στο ελληνικό πρωτάθλημα με ρεκόρ 49-5 (30-4 πέρσι και 19-1 φέτος) με ποσοστό 90,7% και 26-22 στην Ευρωλίγκα (17-12 πέρυσι και 9-10 φέτος) δηλαδή 54,1% και 6-0 στο κύπελλο Ελλάδας, με τρεις νίκες σε κάθε σεζόν.

Συνολικά για την ιστορία ο Πεδουλάκης μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι για την Ευρωλίγκα με την Λαμποράλ Κούτσα μέτρησε 81 νίκες και 27 ήττες στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ