Μάικ Τζέιμς για τους Αμερικανούς του Κόροιβου: "Πληρώνω εγώ τα εισιτήρια"

Μάικ Τζέιμς για τους Αμερικανούς του Κόροιβου: "Πληρώνω εγώ τα εισιτήρια"

Ο Μάικ Τζέιμς ξιφούλκησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter όταν ενημερώθηκε ότι ο Κόροιβος ακύρωσε τα εισιτήρια δύο Αμερικανών, υποστηρίζοντας ότι θα πληρώσει αυτός τα εισιτήριά τους αν θέλουν!

Η κίνηση του Κόροιβου να ακυρώσει τα εισιτήρια των Τζαχί Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ έχει κάνει τον γύρο της Ευρώπης. Ο Μάικ Τζέιμς ενημερώθηκε κι αυτός με την σειρά του για το γεγονός και ξέσπασε μέσω twitter, λέγοντας ότι θα πληρώσει αυτός τα εισιτήρια των Αμερικανών αν χρειαστέι

"Πείτε τους ότι θα πληρώσω τα εισιτήριά τους. Αυτά είναι μαλ...ες. Για αυτό χρειαζόμαστε Ένωση Παικτών".

Δείτε το tweet του Αμερικανού:

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο αργότερα ο Αμερικανός καταφέρθηκε εναντίον του Κοροίβου, λέγοντας ότι δεν αξίζει καν να έχει ομάδα μετά από αυτή την κίνηση που έκανε, ειδικά δεδομένου ότι ενδέχεται οι παίκτες να είναι απλήρωτοι τους δύο τελευταίους μήνες. Η τελευταία του ατάκα ήταν που κίνησε το ενδιαφέρον ενός follower του, ο οποίος τον ρώτησε αν ξέρει πως αυτό ισχύει, με τον Αμερικανό να απαντά: "Θα έλεγα ότι το 78% των Ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκονται πίσω σε πληρωμές. Οπότε υποθέτω πως το ίδιο ισχύει και για μία μικρή ομάδα όπως αυτή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΠΟΣΛΕΙ - ΚΑΡΣΟΝ

"Κόλλησαν" στην Αθήνα οι Αμερικανοί του Κοροίβου, ακυρώθηκαν τα εισιτήριά τους

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24