ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

''Λυγίζουν'' στο ΟΑΚΑ οι Ομπράντοβιτς - Ιτούδης

''Λυγίζουν'' στο ΟΑΚΑ οι Ομπράντοβιτς - Ιτούδης
INTIME SPORTS

Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης έχουν συνδέσει τα ονόματα τους με την ιστορία του Παναθηναϊκού, όμως μετά την αποχώρηση τους απο το Τριφύλλι, όποτε επισκέπτονται το ΟΑΚΑ φεύγουν ηττημένοι.

Το ΟΑΚΑ αποτελούσε επί 13 συναπτά έτη το ''σπίτι'' των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, όμως από το καλοκαίρι του '13 και μετά το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε μια... αφιλόξενη έδρα και για τους δύο, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Στις 20 Μαρτίου 2014 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βγήκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ και για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια δεν πήγε να καθίσει στον πάγκο του τριφυλλιού αλλά της αντίπαλης ομάδας.

Η υποδοχή από τους φίλους του τριφυλλιού ήταν άκρως συγκινητική, ο ''Ζοτς'' κατά την διάρκεια της βράβευσης του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση του, όμως στο παρκέ οι παίκτες του Αλβέρτη έκαναν το καθήκον τους και επικράτησαν με 76-67.

Στις 30 Οκτωβρίου του 2014, ο Ομπράντοβιτς επισκέφθηκε το ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά σαν τεχνικός της Φενέρ, όμως και αυτή την φορά γνώρισε την ήττα, καθώς οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν ''σεληνιασμένοι'' και πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησαν με 91-73.

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν η σειρά του Δημήτρη Ιτούδη να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ σαν αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους της ομάδας, όμως στο παρκέ οι παίκτες του Ιβάνοβιτς φρόντισαν να τον... στενοχωρήσουν καθώς επιβλήθηκαν με 86-85 και μείωσαν την σειρά με τους Ρώσους σε 2-1.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις τρεις συγκεκριμένες αναμετρήσεις είναι ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σταθεί στο ύψος του και να σημειώσει σημαντικές νίκες απέναντι σε ομάδες που είχαν μπάτζετ που προκαλούν "ίλιγγο", σε αντίθεση με το τριφύλλι που κινείται σε πιο λογικά πλαίσια. Το μεγάλο στοίχημα που έχουν πλέον μπροστά τους οι πράσινοι είναι το βράδυ της Τετάρτης να νικήσουν εκ νέου την ΤΣΣΚΑ και να οδηγήσουν την σειρά σε 5ο αγώνα στη Μόσχα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ