ΜΠΑΣΚΕΤ

Λιθουανικά ΜΜΕ: "Ήθελε Λεκαβίτσιους η Ζάλγκιρις, αλλά τον κράτησε ο Παναθηναϊκός"

Λιθουανικά ΜΜΕ: "Ήθελε Λεκαβίτσιους η Ζάλγκιρις, αλλά τον κράτησε ο Παναθηναϊκός"

Με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ζάλγκιρις (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) λιθουανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το καλοκαίρι η πρωταθλήτρια Λιθουανίας ήθελε τον Λεκαβίτσιους, αλλά οι "πράσινοι" δεν ήθελαν να τον αφήσουν.

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες θα υποδεχθεί την Ζάλγκιρις (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους στην 12αδα του. Σύμφωνα πάντως με τα λιθουανικά ΜΜΕ, ο διεθνής γκαρντ θα μπορούσε στο σημερινό (26/10) παιχνίδι να φοράει την φανέλα της Ζάλγκιρις!

Όπως αναφέρουν λοιπόν σχετικά δημοσιεύματα , ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας την επιστροφή του Λιθουανού γκαρντ στην ομάδα (είχε φορέσει την φανέλα της από το 2012 έως το 2017). Με τον Παναθηναϊκό όμως να έχει το πάνω χέρι, καθώς βάσει συμβολαίου μπορούσε να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του Λεκαβίτσιους, η πρωταθλήτρια Λιθουανίας έμεινε με την... όρεξη, αφού οι "πράσινοι" επέλεξαν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον διεθνή γκαρντ, στον οποίο πιστεύει πολύ ο Τσάβι Πασκουάλ .

Με τον Λεκαβίτσιους τελικά να μένει στον Παναθηναϊκό, η Ζάλγκιρις προχώρησε στο Plan B, συμφωνώντας αρχικά με τον Νέιτ Ουόλτερς και ακολούθως με τον Λίο Βέστερμαν, ενώ πριν από μερικές ημέρες απέκτησε και τον Ντέρικ Ουόλτον Τζούνιορ. Το δε τοπικό στοιχείο το ενίσχυσε με την απόκτηση του Ντονάτας Σαμπέτσκις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ