ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λήξη συναγερμού για Όγκαστ στον Παναθηναϊκό

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζακ Όγκαστ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, προκαλώντας για λίγο ανησυχία στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η μαγνητική που υποβλήθηκε ήταν "καθαρή", γεγονός που ανακούφισε τους "πράσινους".

Ο Ζακ Όγκαστ "τρόμαξε" προς στιγμήν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αφού παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο φιλικο με την Ούνικς. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι τελικά έχει απλώς μία κάκωση, γεγονός που καθησύχασε τους "πράσινους".

Η συμμετοχή του πάντως στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ (17/9, 19:00) θα αποφασιστεί την ημέρα του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να μην θέλει να ρισκάρει στην περίπτωσή του.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ συνεχίζεται κανονικά. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα εξής:

"Σημειώνεται πως διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)συνεχίζεταιαπό τα κάτωθι σημεία:

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

  • Τηλεφωνικά στο 11876(Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Την ημέρα του αγώνα (17/9), τα εκδοτήρια στοΟΑΚΑθα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμόΗΣΑΠ “Ειρήνη”και στοParking 5.
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
***Για την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoodsσας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά τουΑΜΚΑ(Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ