ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους: "Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου"

Λεκαβίτσιους: "Η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου"

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποχαιρέτησε το Κάουνας και τη Ζάλγκιρις για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Τον λένε... Λιθουανό Isaiah Thomas, επειδή είναι αρκετά κοντός (1μ.80), αλλά ταυτόχρονα πολύ γρήγορος και δυνατός. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους έγινε ξαφνικά παίκτης του Παναθηναϊκού , καθώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας πλήρωσαν το ποσό του buy-out του (100.000 ευρώ) για να τον βάλουν στο δυναμικό τους και καλείται να φύγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του με στόχο να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

" Αυτή είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω αυτό το βήμα, να αποχωρήσω από το Κάουνας" είπε ο 23χρονος πόιντ γκαρντ στην ιστοσελίδα της Ζάλγκιρις και πρόσθεσε: " Ευχαριστώ τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όλους τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους. Ο coach Πασκουάλ προσπάθησε πολύ για να με πείσει και έτσι αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα".

Ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας, παραδέχθηκε από την πλευρά του πως: " Είναι μια στενάχωρη στιγμή για εμάς η αποχώρηση του Λούκας. Προσπαθήσαμε να τον κρατήσουμε, όμως δεν μπορέσαμε να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό. Εκαναν τρομερή προσπάθεια για να τον αποκτήσουν και τώρα έχουμε το δύσκολο έργο να βρούμε τον αντικαταστάτη του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ