ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους: "Δεν μπορώ να το πιστέψω"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με αφορμή τη μεταγραφή του στο "τριφύλλι", τονίζοντας πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει γίνει.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods μίλησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του από τη Ζάλγκιρις. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του μακριά από τη Λιθουανία, κάτι που πάντως δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού "αισθάνομαι φανταστικά, δεν μπορώ να το πιστέψω".

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" πρόσθεσε μάλιστα πως " είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ένας σπουδαίος προπονητής σαν τον Τσάβι Πασκουάλ. Είναι σπουδαίο ότι θα αγωνιστώ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά, νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν", ενώ συνέχισε: " Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά και σε άλλη ομάδα πέραν της Ζαλγκίρις μακριά από τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους".

Σε ό,τι αφορά στους οπαδούς του "τριφυλλιού" είχε να σημειώσει πως " έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ να τη ζήσω ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενους που έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδας από χθες το βράδυ. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα".

Παρεμπιπτόντως, ο Λούκας Λεκαβίτσιους αναμένεται το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6, 13.30) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ