ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

L.A Times: "Συναντήθηκε με Κλίπερς ο Σίνγκλετον"

BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα των L.A Times ο Κρις Σίνγκλετον συναντήθηκε με εκπροσώπους των Κλίπερς πριν μερικές ημέρες στην προσπάθειά του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Ο Τζέιμς Σίνγκλετον συνεχίζει να "παλεύει" να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Για αυτό τον λόγο φέρεται να συναντήθηκε με εκπροσώπους των Λος Αντζελες Κλίπερς.

Την είδηση αποκάλυψε στον επίλογο ενός μεγάλου κειμένου που αναφερόταν στα δεδομένα που ισχύουν στους Κλίπερς η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "L.A Times", αναφέροντας απλώς " οι Κλίπερς επίσης συναντήθηκαν με τον free agent Κρις Σίνγκλετον την προηγούμενη εβδομάδα". Ο Σίνγκλετον βέβαια είναι free agent μόνο για το ΝΒΑ, αρκεί να καταθέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου την σχετική ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του .

Η αλήθεια είναι πως το όνομα των Κλίπερς προέκυψε μόλις τώρα, αφού μέχρι στιγμής οι ομάδες που είχαν δείξει το περισσότερο ενδιαφέρον για τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ ήταν οι Πέισερς και οι Σανς. Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως την δεδομένη στιγμή ο Σίνγκλετον δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους Κλίπερς, οι οποίοι έχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα, αφού έχουν λήξει τα συμβόλαια των περισσότερων παικτών του βασικού τους κορμού - με κυριότερο αυτό του σταρ της ομάδας, Μπλέικ Γκρίφιν - ενώ πριν μερικές ημέρες παραχώρησαν τον έτερο σταρ τους, Κρις Πολ, στους Χιούστον Ρόκετς με ανταλλαγή.

Όπως και να έχει πάντως, είτε ενδιαφέρει άμεσα είτε σε βάθος χρόνου, οι Κλίπερς προστίθενται και αυτοί στην λίστα των ομάδων του ΝΒΑ που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σίνγκλετον. Και έχουν 20 ημέρες μπροστά τους για να αποφασίσουν αν αυτό το ενδιαφέρον θα μετατραπεί σε πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ