ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κύμη - Παναθηναϊκός: Τρομερός ο Κιλπάτρικ με 14 πόντους στο πρώτο μέρος

Κύμη - Παναθηναϊκός: Τρομερός ο Κιλπάτρικ με 14 πόντους στο πρώτο μέρος

Απολαυστικός στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ο Σον Κιλπάτρικ πέτυχε τους υπερδιπλάσιους πόντους από κάθε συμπαίκτη του στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την Κύμη.

Όταν ο Ρικ Πιτίνο επέμενε στην απόκτησή του, ήξερε ποιον ήθελε να βάλει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού . Ο Σον Κιλπάτρικ έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή και το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο ματς με την Κύμη για την 13η αγωνιστική της Basket League 2018/19.

Τι κι αν έπαιζε για πρώτη φορά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τι κι αν είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την νέα του ομάδα, ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε την τεράστια κλάση του, έστω και απέναντι σε έναν αντίπαλο περιορισμένων δυνατοτήτων, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για να μείνει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Κιλπάτρικ έπαιξε κάτι λιγότερο από 12 λεπτά στο πρώτο μέρος, για να σκοράρει 14 πόντους με 3/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ πήρε ένα αμυντικό ριμπάουντ και έκλεψε και μία μπάλα που οδήγησε σε ένα από τα καλάθια του. Κοντρολαρισμένος, ψύχραιμος, πολύ ποιοτικός, έδειξε όχι απλά έτοιμος να βοηθήσει, αλλά ακόμη και να κάνει τη διαφορά στον φετινό Παναθηναϊκό.

Δεύτερος σκόρερ των πρασίνων είναι στο πρώτο μέρος ο Ντίνος Μήτογλου (6π.) και τρίτος ο Λούκας Λεκαβίτσιους (5π.).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ