ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξενύχτι στη Μόσχα για τέσσερις και εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα περιστατικό παράβασης ωραρίου κατά την παραμονή της αποστολής στη Μόσχα για το Gomelsky Cup φέρνει "καμπάνα" για τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods.

Τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods εντοπίστηκαν να επιστρέφουν τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο της αποστολής, με αποτέλεσμα να ακολουθεί τιμωρία τους από τη διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για τους Νικ Καλάθη, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Κέι Σι Ρίβερς, οι οποίοι αποχώρησαν -κατόπιν σχετικής άδειας- από το ξενοδοχείο της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (28/9) μετά τον αγώνα με τη Χίμκι, προκειμένου να γευματίσουν σε εστιατόριο της Μόσχας.

Η επιστροφή τους όμως δεν έγινε εντός του ωραρίου της ομάδας, με αποτέλεσμα να προκληθεί εκνευρισμός στις τάξεις του "τριφυλλιού" και να επίκειται τιμωρία τους από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (29/9), με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ξεκούραση για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Από το Σάββατο (30/9) άπαντες θα επιστρέψουν στις επάλξεις εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων (βλ. προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας), μα κυρίως με φόντο το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 19:30 στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ