ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά μαζί στο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι"

Ξανά μαζί στο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι"

Με τους τέσσερις που ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη να δίνουν το "παρών", αλλά τρεις άλλους να απουσιάζουν λόγω γαστρεντερίτιδας, έγινε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού Superfoods μετά την "σκούπα" από τη Φενέρμπαχτσε.

Μετά από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να ξεκουραστούν και να "καθαρίσει" το μυαλό τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods επέστρεψαν στο παρκέ για να προπονηθούν για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό από το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Οι "πράσινοι" συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (29/4) στο ΟΑΚΑ, με τους τέσσερις παίκτες που είπαν "όχι" στην επιστροφή με πούλμαν να δίνουν το παρών, αλλά τρεις άλλους να απουσιάζουν. Ο λόγος για τους Νίκο Παππά, Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι παραμένουν κλινήρεις λόγω γαστρεντερίτιδας.

Οι τρεις παίκτες του "τριφυλλιού" απουσίασαν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, κάτι που δεν αποκλείεται να επαναληφθεί την Κυριακή (30/4), εφόσον η κατάσταση της υγείας τους δεν σημειώσει βελτίωση.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέλημα του Τσάβι Πασκουάλ και των συνεργατών του είναι να φτιάξουν την ψυχολογία της ομάδας, η οποία βρίσκεται στο ναδίρ τις τελευταίες ημέρες. Ούτως ή άλλως, ο 44χρονος τεχνικός δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε τακτικό επίπεδο, αφού οι "πράσινοι" δεν γνωρίζουν πότε θα ξαναδώσουν επίσημο αγώνα. Για αρχή, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά των playoffs της Stoiximan.gr Basket League, που θα προκύψει από το ζευγάρι της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο, που κάνει αυλαία την Κυριακή (30/4, 17:00).

Με το πρωτάθλημα να είναι ο τελευταίος στόχος που εκκρεμεί, στον Παναθηναϊκό Superfoods έχουν επικεντρωθεί εκεί προκειμένου να ανακτήσουν τα σκήπτρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ