ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόουτς... Καλαϊτζής στον Παναθηναϊκό

Κόουτς... Καλαϊτζής στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού από τη νέα αγωνιστική περίοδο, διαδεχόμενος τον Κώστα Παπαδόπουλο των τριών πανελληνίων πρωταθλημάτων την τελευταία πενταετία. Στο παιδικό ο Γιάννης Σιούτης.

Δύο ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απομάκρυνση του Κώστα Παπαδόπουλου από τον πάγκο της εφηβικής ομάδας του Παναθηναϊκού, οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν τη διάδοχη κατάσταση. Το "τριφύλλι" θα πορευτεί με τον Γιώργο Καλαϊτζή στην άκρη του πάγκου του, ενώ ο Γιάννης Σιούτης θα αναλάβει τις τύχες της παιδικής ομάδας του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως ο επί σειράς ετών πλεϊμέικερ του Παναθηναϊκού θα κληθεί να διαδεχθεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή μικρών ηλικιών της χώρας, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε το back to back την τελευταία διετία, δίχως να γνωρίσει ήττα (54/54) .

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: " Η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τους προπονητές Γιώργο Καλαϊτζή και Γιάννη Σιούτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του εφηβικού και του παιδικού τμήματος αντίστοιχα για τη νέα χρονιά 2016-'17".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ