ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόντρα στην Αναντολού με διεθνείς και νέες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στην Αναντολού με διεθνείς και νέες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα (22/9, 20:30) την Αναντολού Εφές σε φιλικό παιχνίδι, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τους Έλληνες διεθνείς, στο "ντεμπούτο" των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Κόντρα στην Ούνικς Καζάν και την ΤΣΣΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού πήραν μία πρώτη "γεύση" της φετινής ομάδας. Κόντρα στην Αναντολού Εφές όμως σήμερα (22/9, 20:30) θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν την ομάδα (σχεδόν) πλήρη, αφού αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι διεθνείς παίκτες που απουσίαζαν λόγω της συμμετοχής τους στο Eurobasket.

Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι έχουν πλέον ενσωματωθεί στην ομάδα και λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην τουρκική ομάδα. Απών πάντως από το παιχνίδι θα είναι σίγουρα ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος είναι τραυματίας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα αναμένεται να έχουμε και τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, ο οποίος στα προηγούμενα παιχνίδια του αγωνίστηκε με τις περσινές εμφανίσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ