ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά στην επιστροφή στον Άρη ο Μποχωρίδης

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης, με τους "κίτρινους" να έχουν εντείνει τις τελευταίες ημέρες της προσπάθειας επανένταξης του 23χρονου γκαρντ στο δυναμικό τους.

Το φιλολογικό ενδιαφέρον του Άρη για τον Λευτέρη Μποχωρίδη παίρνει "σάρκα και οστά" αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του 23χρονου γκαρντ, με φόντο την επιστροφή του στο Nick Galis Hall.

Δεδομένου ότι φέτος δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό Superfoods, οι "κιτρινόμαυροι" αύξησαν την... πίεσή τους προς την πλευρά του παίκτη για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η επίτευξη συμφωνίας δεν είναι πολύ μακριά. Από τον Άρη διαρρέουν μάλιστα αισιοδοξία πως ο αριστερόχειρας γκαρντ θα ξαναφορέσει σύντομα τη φανέλα της ομάδας, με σκοπό να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι του rotation για το υπόλοιπο της σεζόν.

Από τη δική του πλευρά, ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του παίκτη. Οι επαφές έχουν ενταθεί από τη Δευτέρα (27/11), κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως θα υπάρξουν άμεσα οριστικές εξελίξεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια και καλή το θέμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ