ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ ο Παναθηναϊκός

Να κάνει δικό του τον Ζακ Όγκαστ θέλει ο Παναθηναϊκός, η περίπτωση είναι σε καλό δρόμο, όμως συμφωνία δεν υπάρχει. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους έγινε η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού , όμως ο Πρωταθλητής Ελλάδας δεν σταματάει στον Λιθουανό back-up πόιντ γκαρντ, καθώς προσπαθεί να κλείσει τον Ζακ Όγκαστ για να δυναμώσει τη φροντ λάιν του.

Ο ομογενής σέντερ που θα συμμετάσχει στα Summer Leagues με τους Miami Heat, ονειρεύεται να παίξει στο ΝΒΑ και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους πράσινους, που ναι μεν τον θέλουν άμεσα για να κοιτάξουν στη συνέχεια τα υπόλοιπα ζητήματά τους, αλλά σκέφτονται να του δώσουν την ευκαιρία να παλεψει για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Προς το παρόν οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όμως οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αν μία από τις δυο πλευρές (είτε ο Όγκαστ είτε ο Παναθηναϊκός) κάνει πίσω και αφήσει τον χρόνο να δουλέψει, τότε είναι πολύ πιθανό το φλερτ να μετατραπεί αργά ή γρήγορα σε γάμο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά το ΝΒΑ, ο Εξάστερος είναι η πρώτη επιλογή για τον 23χρονο ψηλό που έπαιξε τη σεζόν 2016-17 στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ, κάνοντας μερικές πραγματικά εκπληκτικές εμφανίσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ