ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσογιάννης: "Κορυφαία στιγμή με Παύλο και Θανάση"

Κατσογιάννης: "Κορυφαία στιγμή με Παύλο και Θανάση"
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Κατσογιάννης, Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μίλησε στον Sport24 Radio για το "Honouring Our Legacy" και τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ, κατά τη βράβευση των κορυφαίων.

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/9) ο Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Ηλίας Κατσογιάννης μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για όσα έγιναν το προηγούμενο βράδυ στο ΟΑΚΑ, στο " Honouring Our Legacy ".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό event: " Ήταν μια ιδέα που είχαμε στο μυαλό μας αρκετούς μήνες. Είχε χτυπήσει κόκκινο η προετοιμασία, μεγάλο event, δύσκολο, με πολλές ώρες δουλειάς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι” αυτό. Η χθεσινή ημερομηνία ήταν η μοναδική κενή μετά το Ευρωμπάσκετ και πριν ξεκινήσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της, για να φύγει για Κίνα".

Για τη συγκινησιακή φόρτιση: " Ήταν πολύ συγκινητικό. Κορυφαία στιγμή όταν είδαμε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Δεν συγκινήθηκαν μόνο οπαδοί του Παναθηναϊκού. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Ηταν κάτι ξεχωριστό, κάτι πολύ δυνατό".

Για την εμπειρία του Σάσα Τζόρτζεβιτς και των νέων παικτών: " Καλή ευκαιρία και για τον Τζόρτζεβιτς αλλά και για τους νέους παίκτες να καταλάβουν τι σημαίνει μπασκετικός Παναθηναϊκός, τι είδους προσωπικότητες έχει φιλοξενήσει αυτό το γήπεδο. Είδα τι δέος τους προκάλεσε όλη η ιστορία. Τέτοιες εκδηλώσεις πέρα από το αθλητικό διασκεδάζουν τον κόσμο και τον βοηθούν να βλέπει αλλιώς τα πράγματα".

Για την παρουσίαση της φανέλας: " Όλες οι εμφανίσεις είναι πάρα πολύ ωραίες. Την κοντομάνικη τη συζητούσαμε εδώ και ενάμιση χρόνο. Εμείς και η Ρεάλ θα τη φοράμε. Ο κόσμος νομίζω ότι την αγκάλιασε αμέσως".

Για τους παίκτες που βραβεύτηκαν: " Εντυπωσιασμένοι ήταν όλοι και ο Μποντιρόγκα, παρόλο που δείχνει ψύχραιμος και δυνατός σαν άνθρωπος, όταν μπήκε μέσα στο γήπεδο λύγισε. Ο Βράνκοβιτς είχε έρθει δύο μέρες και το είχε βιώσει από νωρίς. Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν έχεις μεγαλώσει, όσους τίτλους και αν έχεις πάρει, δεν μπορείς να μην συγκινηθείς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ