ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία αντίδραση για Σφαιρόπουλο στον Παναθηναϊκό

Καμία αντίδραση για Σφαιρόπουλο στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Παρά το γεγονός πως έχουν τη δυνατότητα, στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν πρόκειται να προβούν σε καταγγελία κατά του Γιάννη Σφαιρόπουλου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζει αήττητος στα φετινά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας το βράδυ της Δευτέρας (29/1) το "τρία στα τρία" απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του .

Η νίκη των "πρασίνων" χαρακτηρίστηκε, πάντως, από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ως... προϊόν των αποφάσεων των διαιτητών, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι . Τόσο στην κάμερα της Cosmote TV, όσο και στη Συνέντευξη Τύπου, λίγα λεπτά αργότερα. Το περιεχόμενο των δηλώσεών του έδινε στο "τριφύλλι", όπως υποστηρίζουν, τη δυνατότητα καταγγελίας στον Αθλητικό Δικαστή περί δυσφήμησης του αθλήματος, κάτι που όμως δεν πρόκειται να πράξουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι "πράσινοι", παρά το γεγονός πως θα μπορούσαν να τραβήξουν την υπόθεση (σ.σ.: κάνουν παραλληλισμό με τις συνεχόμενες καταγγελίες του Ολυμπιακού για θέματα εκτός παρκέ), προτίμησαν να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους προκειμένου να μην γίνει πιο τεταμένο το κλίμα. Στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods, όπως πάντα σχολίαζαν, είναι οι όποιες διαφορές μεταξύ των δύο συλλόγων να λύνονται εντός του παρκέ, δίχως να ξεφεύγει η κατάσταση και να οδηγείται εκτός των τεσσάρων γραμμών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ