ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμία ανησυχία για Ρίβερς

GOMELSKY CUP / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΠΑΟ - ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ουδεμία ανησυχία στον Παναθηναϊκό Superfoods για τον τραυματισμό του Κέι Σι Ρίβερς. Πως σχολίασε την ήττα από την Νταρουσάφακα ο Τσάβι Πασκουάλ.

Η ήττα ήταν το μικρότερο κακό για τον Παναθηναϊκό Superfoods στο φιλικό με την Νταρουσάφακα (78-75) για το Gomelsky Cup. Οι "πράσινοι" δέχθηκαν ένα μικρό σερί στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, αλλά αυτό που τους ανησυχούσε περισσότερο ήταν η κατάσταση του Κέι Σι Ρίβερς. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ στο 15ο λεπτό, με πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του "τριφυλλιού", δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο έμπειρος παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες και, εν συνεχεία, θα επιστρέψει στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, όντας έτοιμος να βοηθήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 8 Οκτωβρίου.

Εξάλλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των "πρασίνων" δήλωσε πως " λίγο πολύ ήταν ένα παιχνίδι παρόμοιο με το χθεσινό. Πολεμήσαμε και ίσως να παίξαμε καλύτερα. Ωστόσο, στα τελευταία 50 δεύτερα παίξαμε άσχημα στην επίθεση, χάσαμε βολές και είχαμε κακές επιλογές γεγονός που μας στοίχισε τη νίκη", με τον Ματ Λοτζέσκι να προσθέτει: " Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος, σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως και το χθεσινό. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε και τα δύο ματς, ωστόσο δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά, ειδικά στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ