ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλύτερος αμυντικός ο Λάσμε

Καλύτερος αμυντικός ο Λάσμε
INTIME SPORTS

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2012-13. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γκαμπονέζος.

Μετά τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού στην Ευρωλίγκα ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Στεφάν Λάσμε αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης και του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή τη διάκριση και πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα... Είναι επιβράβευση μιας προσπάθειας, αλλά όχι μόνο δικής μου", είπε ο Λάσμε και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Η άμυνα είναι η θέληση του κάθε παίκτη, αλλά περισσότερο είναι η δουλειά μιας ολόκληρης ομάδας. Στον Παναθηναϊκό θέλαμε όλοι να παίξουμε άμυνα. Οπότε η διάκριση στην πραγματικότητα ανήκει σε όλη την ομάδα και στην προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί όλη τη χρονιά για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού το οποίο αποτέλεσε τη βάση του τρόπου που αγωνιζόμαστε όλη τη χρονιά και το οποίο μας έδωσε σημαντικές νίκες και διακρίσεις. Ευχαριστώ όσους θεώρησαν ότι ήμουν ο καλύτερος αμυντικός και την ομάδα μου, όπως ευχαριστώ και όλους στην ομάδα, γιατί χωρίς αυτούς καμία ατομική διάκριση δεν είναι στην πραγματικότητα εφικτή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ