ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Βρίσκομαι ανάμεσα στους καλύτερους"

Καλάθης: "Βρίσκομαι ανάμεσα στους καλύτερους"
INTIME SPORTS

Ο Πατ Καλάθης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μετά το τέλος του ημιτελικού με την Καβάλα τόνισε πως είναι ευλογία να παίζει με τον αδερφό του

Θετικός ήταν ο Πατ Καλάθης στο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...

Ο Ελληνοαμερικανός φόργουορντ πέτυχε 10 πόντους με 5/5 δίποντα, σε μόλις 12 λεπτά συμμετοχής, έχοντας tendex πολύ κοντά στην μονάδα (0.840).

"Πέρσι δεν τα καταφέραμε αλλά πάντα είναι δύσκολα όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι οι προπονητές μας είναι αυτοί που θα δώσουν τις συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να πάρουμε τη νίκη", σχολίασε ο Πατ Καλάθης και συμπλήρωσε:

"Αισθάνομαι πολύ καλά. Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος και για μένα να προσαρμοστώ και να μπω στα συστήματα της ομάδας. Πρέπει να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που παίρνω".

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι αγωνίζεται μαζί με τον αδερφό του σχολίασε: "Είναι φανταστικό για μένα. Καθώς αγωνιζόμαστε μαζί και στις προπονήσεις. Είναι ευλογία να παίζουμε μαζί. Περνάμε πολλές ώρες μαζί στην διάρκεια της ημέρας και αυτό είναι πολύ καλό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ