ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Σαν να παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης"

Καλάθης: "Σαν να παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης"
Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης υπογράμμισε τον κίνδυνο που υπάρχει να υποτιμήσει ο Παναθηναϊκός το Περιστέρι Βίκος Cola και τόνισε ότι θα πρέπει να παίξει σαν να βλέπει απέναντί του την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι παρών στους "4" των playoffs της Basket League, αυτό όμως σύμφωνα με τον Νικ Καλάθη δεν σημαίνει ότι ο δρόμος του Παναθηναϊκού θα είναι πιο βατός σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Όπως τόνισε και ο διεθνής πόιντ γκαρντ στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών, οι "πράσινοι" θα πρέπει να δουν το Περιστέρι σαν να έχουν μπροστά τους την Ρεάλ Μαδρίτης...

" Εάν θεωρήσουμε ότι ο δρόμος μας είναι πιο βατός φέτος, θα αποκλειστούμε. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή, τον κόουτς Πεδουλάκη, που μας γνωρίζει καλά. Είναι όλες καλές ομάδες και για κάποιο λόγο βρίσκονται εδώ. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο σαν να παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, ειδάλλως θα ηττηθούμε", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Καλάθης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: " Θα είμαστε έτοιμοι, δεν ανησυχούμε για το αν θα είναι απέναντι μας ο Ολυμπιακός εκεί ή το Περιστέρι. Ο στόχος μας ήταν από την αρχή της χρονιάς τα τρία τρόπαια, μας απέμεινε ένα και θα τα δώσουμε όλα για να το κατακτήσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ