ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Έχουμε παίκτες για να βάλουν μεγάλα σουτ"

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικ Καλάθης χαρακτήρισε την άμυνα ως το κλειδί της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ενώ στάθηκε και στα κρίσιμα σουτ που έβαλαν οι πράσινοι στο τέλος.

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (71-68) στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ήταν ο Νικ Καλάθης. Ο Έλληνας γκαρντ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην άμυνα και στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι πράσινοι.

Αρχικά, μιλώντας στην Cosmote TV τόνισε: "Αν και βρεθήκαμε πίσω με εννιά πόντους και με πέντε λεπτά να απομένουν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παλέψαμε, βάλαμε ορισμένα μεγάλα σουτ. Όταν βελτιώσαμε την άμυνα μας καταφέραμε να βρούμε πόντους στο τανζίσιον και ελεύθερα σουτ".

Σε ερώτηση για το εάν η νίκη ήρθε από την επίθεση ή την άμυνα ήταν ξεκάθαρος: "Στο τέλος ήταν η άμυνα. Αν θυμάμαι καλά στο τέλος έβαλαν δύο πόντους σε πέντε λεπτά. Η άμυνα ήταν αυτή που μας επέτρεψε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι βάζοντας παράλληλα έχουμε παίκτες οι οποίοι μπορούν να βάλουν μεγάλα σουτ".

Για τη συνέχεια της χρονιάς και για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός επεσήμανε: "Θα είναι μία δύσκολη χρονιά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια. Ο τρόπος με τον οποίο επιστρέψαμε στο παιχνίδι ήταν θεωρώ ένα βήμα βελτίωσης για το υπόλοιπο της σεζόν"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ