ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλάθης: "Αυτό ήταν μόνο η αρχή..."

Καλάθης: "Αυτό ήταν μόνο η αρχή..."
INTIME SPORTS

Σε εκδήλωση της Cosmote, ο Νικ Καλάθης μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως αυτό ήταν μόνο η αρχή για την ομάδα του.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έδωσε η COSMΟTE στους φίλους της Apple, στο κατάστημά της στην Πανεπιστημίου, με αφορμή την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσης των νέων συσκευών. Στο κατάστημα βρέθηκαν και οι Βασίλης Σπανούλης και Νικ Καλάθης.

Ο 26χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε τα εξής για το νέο του κινητό: "Είναι το καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο που να το ξεπερνάει. Είναι ό,τι πιο “hot” και είμαι ενθουσιασμένος που έχω και εγώ το νέο iPhone 6s. Πιστεύω ότι η COSMOTE είναι η καλύτερη εταιρεία με τις πιο γρήγορες ταχύτητες 4G+. Είναι μια μεγάλη εταιρεία που νοιάζεται για τον καταναλωτή και τις ανάγκες του".

Καλάθης: "Αυτό ήταν μόνο η αρχή..."
GEORGE PAVLAKOS

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ο Νικ Καλάθης δήλωσε πως: "Ήταν μια καλή νίκη για εμάς στην έδρα του Ολυμπιακού. Μια καλή αρχή της σεζόν. Ελπίζω σε μια καλή συνέχεια. Αυτό ήταν μόνο η αρχή και ελπίζω να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Το επόμενο παιχνίδι είναι στη Θεσσαλονίκη. Παίζουμε εναντίον του Άρη και θα είναι ακόμα ένα δύσκολο match.Θα είναι δύσκολο όπως πάντα, ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι για τους οπαδούς και ελπίζω να τα πάμε καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ