ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει να "δέσει" τον Καλάθη ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να "δέσει" τον Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας τις διαδικασίες πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας τους. Συμβόλαιο μέχρι το 2020 τού προσφέρει το "τριφύλλι".

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Superfoods βρίσκεται εν εξελίξει, με το "τριφύλλι" να βάζει πλώρη για να "δέσει" τον Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ για τρία ακόμη χρόνια!

Ο αρχηγός των "πρασίνων" δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν σκέφτονται πιο μακριά από το επόμενο καλοκαίρι. Γι αυτό ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι διαδικασίες για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με ορίζοντα το 2020. Νέο τριετές συμβόλαιο λοιπόν για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες την πρώτη του χρονιά ως αρχηγός.

Ο ομογενής γκαρντ βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, μα πάνω απ όλα στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Οι "πράσινοι" θέλουν λοιπόν να τον "δέσουν" στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να διατηρήσει τον τίτλο του "κάπτεν" και να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας για κατάκτηση τίτλων και επιστροφή στο Final Four της EuroLeague. Κι αν το ΝΒΑ είναι μια εναλλακτική για εκείνον, όπως είχε τονίσει μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3, ο Παναθηναϊκός είναι η προτεραιότητά του . Το οικονομικό θα είναι ένας από τους παράγοντες των συζητήσεων των δύο πλευρών, όχι όμως το πλέον σημαντικό αφού -δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι- το υπάρχον συμβόλαιο του 28χρονου πλεϊμέικερ τον καθιστά έναν από τους πλέον ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ