ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλαϊτζάκης: Χαλάει η συμφωνία με τη Νεβέζις

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λιθουανία, η ομάδα με την οποία είχε συμφωνήσει να συνεχίσει -ως δανεικός- την καριέρα του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα υποβιβαστεί λόγω οικονομικών προβλημάτων. Χαλάει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πριν από μερικές εβδομάδες διέρρευσε η πληροφορία περί συμφωνίας του Γιώργου Καλαϊτζάκη με τη Νεβέζις από τη Λιθουανία, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τον επόμενο χρόνο (τον ίδιο δρόμο αναμενόταν να ακολουθήσει κι ο δίδυμος αδελφός του, Παναγιώτης). Ο 20χρονος γκαρντ αναμενόταν να παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) προέκυψε όμως η είδηση πως δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία του συλλόγου με υποψήφιους επενδυτές, οι οποίοι θα "έτρεχαν" την ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Όπως αναφέρουν στη Λιθουανία, το deal χάλασε λόγω κάποιων όρων, με αποτέλεσμα το επενδυτικό σχήμα που είχε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει το management, να κάνει πίσω και να αποσυρθεί από το προσκήνιο.

Αυτό συνεπάγεται την αδυναμία της Νεβέζις να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της χώρας, ως εκ τούτου αναμένεται να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα μάλιστα με τον -έγκριτο δημοσιογράφο- Ντονάτας Ουρμπόνας, οι τελευταίες εξελίξεις συνεπάγονται το ναυάγιο στη συμφωνία του Γιώργου Καλαϊτζάκη με τη Νεβέζις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ