ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήθελε να είναι στο ΟΑΚΑ ο "ευγνώμων στον Παύλο" Μίκαελ Κοχ

Ήθελε να είναι στο ΟΑΚΑ ο "ευγνώμων στον Παύλο" Μίκαελ Κοχ

Δεν ξεχνά τον Παύλο Γιαννακόπουλο ο Μίκαελ Κοχ και στέλνει το μήνυμά του εν όψει του τουρνουά που έρχεται την Πέμπτη και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1996 έως το 2001, θεωρείται ακόμη και σήμερα ένας από τους κορυφαίους ξένους στην ιστορία της ομάδας, άφησε το στίγμα του και αγαπήθηκε. Ο Μίκαελ Κοχ δεν έχει ξεχάσει όσα έζησε με την πράσινη φανέλα και παρά το γεγονός ότι δεν θα καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", υποστηρίζει πως " θα του είμαι για πάντα ευγνώμων".

" Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την πρόσκληση ώστε να παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, εις μνήμην ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να έρθω στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, αν και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης" εξήγησε ο Κοχ και συνέχισε: " Στις αναμνήσεις μου θα υπάρχει πάντα μια θέση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό θα του είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Του αξίζει ένα τουρνουά που θα μείνει αξέχαστο σε όλους".

Υπενθυμίζεται πως όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις τουPAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος«ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ». Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 21:15 την Χίμκι, ενώ την Παρασκευή θα γίνει στις 18:00 ο μικρός και στις 20:30 ο μεγάλος τελικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ