ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συγκίνηση του Θανάση και το tweet της Μακάμπι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η συγκίνηση του Θανάση και το tweet της Μακάμπι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Συγκινημένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, υποδέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης τους ανθρώπους των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε εν όψει του τουρνουά προς τιμήν του αδελφού του, Παύλου (VIDEO).

Βράδυ Τετάρτης (26/9) και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διοργανώνουν το gala για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή των Φενέρμπαχτσε, Χίμκι και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί δημοσίευσαν μάλιστα ένα video από την άφιξη του προέδρου τους, Σιμόν Μιζράχι, στην τελετή με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στην υποδοχή εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση μεγάλων μορφών του ευρωπαϊκού μπάσκετ που ήταν στενοί φίλοι με τον αδελφό του.

" Όλοι μαζί στην Αθήνα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο" αναφέρει η λεζάντα του tweet της Μακάμπι Τελ Αβίβ, εν όψει ενός τουρνουά που θα σκορπίσει νοσταλγία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και όμορφες αναμνήσεις για όσα έδωσε ένας πραγματικός εργάτης του μπάσκετ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο στις 21:15 τη Χίμκι, ενώ στις 18:30 η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ