Η συγκίνηση του Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Το κλίμα βάρυνε απότομα στη συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", όταν ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κλήθηκε να μιλήσει για τον αείμνηστο ηγέτη του Παναθηναϊκού (VIDEO).

Η συνέντευξη Τύπου για το 1ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" έγινε σε ευχάριστο κλίμα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, η ατμόσφαιρα βάρυνε απότομα. Ο "Ζοτς" δεν βούρκωσε, όπως στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου, ωστόσο δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του για το γεγονός ότι έπρεπε να μιλήσει για τον άνθρωπο με τον οποίον πέρασε 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό...

"Σε όποιον άνθρωπο στην Ευρώπη και αν πεις την λέξη "Γιαννακόπουλος" θα σκεφτεί "Παναθηναϊκός". Αυτός ο σεβασμός που κέρδισε είναι απίστευτος και πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν την προσφορά του", είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε την ομιλία του Ομπράντοβιτς στο 09:00 του κάτωθι video:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ