Η Σελλασία ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό

Το ΟΑΚΑ φιλοξένησε παιδιά από την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Γιαννακόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο εφημέριος της Σελλασίας, πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας, ευχαρίστησε άπαντες για την εμπειρία (PHOTOS).

Μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκαν παιδιά από τη Σελλασία, την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στο σημείο που κάθονταν, πριν την έναρξη του αγώνα, για να χαιρετήσει τους συμπατριώτες του.

Ο εφημέριος της Σελλασίας, πατέρας Νικόλαος Τσέτσεκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες της ενορίας για την "ανεπανάληπτη εμπειρία που έχει καταλάβει μια ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της περιοχής", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Η ενορία μας εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες, όλων των παιδιών που είχαν την όμορφη και πολύ ωφέλιμη ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Η ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία έχει πια καταλάβει μία ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της Σελλασίας, καθώς αποτέλεσε μία ψυχαγωγική διέξοδο από τη φθοροποιό - σε πολλές εκφάνσεις της - καθημερινότητα, και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στην ανάπτυξη μιας γόνιμης σχέσης με τον αθλητισμό.

Κατά την επίσκεψή μας στο εντυπωσιακό αυτό αθλητικό συγκρότημα, τύχαμε εγκάρδιας και ενθουσιώδους υποδοχής από τον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο που κατάγεται από τη Σελλασία, ο οποίος μερίμνησε και για τη γενναιόδωρη προσφορά πολλών δώρων στους νεαρούς προσκεκλημένους.

Εκφράζουμε και πάλι τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στους κ.κ Γιαννακόπουλους για αυτήν την μοναδική εμπειρία που ζήσαμε όλοι μας στο ΟΑΚΑ".

 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Στόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 83-69

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Τόσο, λοιπόν, πρέπει να διαρκεί το σεξ

Οι ερευνητές απευθύνθηκαν στις γυναίκες, εκείνες απάντησαν, εμείς κάναμε τα μαθηματικά και παραθέτουμε τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.