ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μεγάλη συνέντευξη του Πιτίνο: Οι δυσκολίες παρά την άδεια της συζύγου

Η μεγάλη συνέντευξη του Πιτίνο: Οι δυσκολίες παρά την άδεια της συζύγου

Το Sport24.gr γυρίζει το χρόνο πίσω, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ρικ Πιτίνο σε ελληνικό Μέσο τον περασμένο Απρίλιο.

Εδώ και λίγες ώρες είναι γνωστό πώς ο Ρικ Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ . Ο Αμερικανός Hall of Famer τήρησε την υπόσχεση του και ανακοίνωσε την απόφαση του στο twitter χωρίς βέβαια να είναι η απάντηση που περίμεναν οι φίλοι του "τριφυλλιού". Οι δυσκολίες για την παραμονή υπήρχαν όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος στο Sport24.gr στις 16 Απριλίου, μιλώντας στον Γιάννη Κουβόπουλο και τον Γιώργο Οικονόμου, λίγες ημέρες πριν από το τζάμπολ στα playoffs της EuroLeague.

Στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη σε ελληνικό Μέσο είχε αναφερθεί σε όσα τον προβλημάτιζαν από την θητεία του στην Ελλάδα αλλά είχε παραδεχτεί πώς η σύζυγος του, είχε δώσει τη συγκατάθεσή της να μείνει και την επόμενη σεζόν. Παρά το γεγονός αυτό, όπως και το δέσιμο που απέκτησε με τους "πράσινους" δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα σε μια απόφαση η οποία εξαρχής ήταν δύσκολη.

Όπως και να έχει από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και να βάλει τη "σφραγίδα" του, εντός κι εκτός γηπέδου λέγοντας πάντα την άποψη του, χωρίς να κρύβεται.

Θυμηθείτε όσα είχε υποστηρίξει στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr .

Photo: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ