ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κούραση φέρνει γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Η κούραση φέρνει γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν γκαρντ, για να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο λόγος είναι απλός: η φθορά που υφίστανται οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Νικ Καλάθης και Τζέιμς Φελντέιν είναι τεράστια.

Η απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς να αφήσει κενή μία θέση ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από σωστή. Επειδή όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, το γεγονός πως οι "πράσινοι" έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν δίχως να χρειαστεί να αποδεσμεύσουν κάποιον παίκτη λειτουργεί ευεργετικά σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο "Σάλε" δούλεψε με το υπάρχον ρόστερ για δύο μήνες, έκανε την απαραίτητη αξιολόγηση και πλέον διέγνωσε πως υπάρχει πρόβλημα στην περιφέρεια. Ένα ζήτημα που προκύπτει από την ένδεια λύσεων, λόγω των τραυματισμών των Νίκου Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη. Κι αν η απουσία του πρώτου ήταν γνωστή από την εξαρχής, δεν ισχύει το ίδιο για τον δεύτερο, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στη διάρκεια του φιλικού με την Παρτίζαν.

Έτσι, οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Νικ Καλάθης και Τζέιμς Φελντέιν έμειναν να παλεύουν μόνοι τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο τέταρτος της παρέας των γκαρντ, αλλά ήταν εκ προοιμίου σαφές πως δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στον επιθυμητό βαθμό, όντας άλλωστε ο νεαρότερος παίκτης του ρόστερ των "πρασίνων". Έτσι, κι αφού οι τρεις προαναφερθέντες, έβγαλαν τον πρώτο απαιτητικό μήνα των επίσημων υποχρεώσεων, ο Παναθηναϊκός άρχισε να ψάχνει για έναν ακόμη "κοντό".

Κι αν στην αρχή άπαντες διέβλεψαν ως μεγαλύτερο προς επίλυση ζήτημα τα αθλητικά προσόντα στη φροντ λάιν, η ουσία είναι πως στο "1" υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Σε τέτοιο βαθμό που όσοι είναι υγιείς θα πρέπει να καταβάλουν υπερπροσπάθεια σε κάθε αγώνα, εντός κι εκτός συνόρων. Πάρτε για παράδειγμα τον Νικ Καλάθη, που υπέστη κάταγμα στον παράμεσο του δεξιού χεριού, αλλά δεν απουσίασε από κάποια προπόνηση ή αγώνα, με τον προπονητή του να τον αποθεώνει .

Κι αν κοιτάξουμε προσεκτικά τον χρόνο συμμετοχής των τριών σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα δούμε πως η φθορά που υφίστανται είναι... απαγορευτική για το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει την τελευταία του σεζόν ως παίκτης, όπερ και σημαίνει πως η διαχείριση των δυνάμεών του είναι το πρώτο πράγμα που έχει στο μυαλό του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η κούραση φέρνει γκαρντ στον Παναθηναϊκό

Τα ραντάρ του Παναθηναϊκού δουλεύουν στο... φουλ τις τελευταίες ημέρες, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει στα χέρια του μια μακρά λίστα παικτών. Οι ατζέντηδες άλλωστε έχουν προτείνει ουκ ολίγες περιπτώσεις, με κάποιες εξ αυτών να παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά ενδέχεται πάντως να καθυστερήσουν αφού οι "πράσινοι" δεν έχουν διάθεση να βιαστούν, ρισκάροντας να κάνουν λάθος. Όπως απέδειξαν άλλωστε και το καλοκαίρι, κινούνται κάτω από άκρα μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις (ή συζητήσεις) που κάνουν, παρουσιάζοντας από το πουθενά κάθε φορά τον νέο τους παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ