ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Υπόκλιση" της Euroleague στον Διαμαντίδη

"Υπόκλιση" της Euroleague στον Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Euroleague θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Top 16, απέναντι στην Τσεντεβίτα (1/4). Ξεκίνησαν οι... προετοιμασίες από την Euroleague για μια βραδιά μνήμης.

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Διαμαντίδης διανύει τα τελευταία μέτρα της καριέρας του, καταλαβαίνετε πως κάθε παιχνίδι που περνά έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία. Πόσω μάλλον το τελευταίο εντός έδρας για τον Παναθηναϊκό στο Top 16. Οι "πράσινοι" υποδέχονται την Τσεντεβίτα την 1η Απριλίου για την προτελευταία αγωνιστική του Top 16, σε μια από τις τελευταίες "παραστάσεις" του "καπιτάνο" του Παναθηναϊκού μπροστά στο κοινό της ομάδας του.

Γι αυτό κι η Euroleague θέλει να καταστήσει ιδιαίτερο εκείνο το βράδυ. Γι αυτό θα τον τιμήσει για την προσφορά του! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πήρε την απόφαση να πει το δικό της "αντίο" στον Δημήτρη Διαμαντίδη και να τον τιμήσει για όσα έχει προσφέρει στο άθλημα όλα αυτά τα χρόνια.

"Υπόκλιση" της Euroleague στον Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κάπως έτσι, ένα παιχνίδι... σαν όλα τα άλλα για τους "πράσινους" θα αποκτήσει ιστορικό χαρακτήρα. Τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, σε μια κίνηση αναγνώρισης της προσφοράς και της ποιότητάς του από την Euroleague. Το μόνο που μένει πλέον είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για να επισημοποιηθεί το γεγονός. Κατά τα λοιπά, όπως καταλαβαίνετε, το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο για να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Photos: Action Images

Θυμηθείτε το video αφιέρωμα που του είχε ετοιμάσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη βραδιά του "Honouring Our Legacy"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ