ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η απορία του Ρικ Πιτίνο, ο Ολυμπιακός κι ο Ντέιβιντ Στερν

Η απορία του Ρικ Πιτίνο, ο Ολυμπιακός κι ο Ντέιβιντ Στερν
EUROKINISSI

"Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει! Αναβλήθηκαν τα playoffs επειδή μια ομάδα πήγε στα δικαστήρια" έγραψε ο Ρικ Πιτίνο στο Twitter το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εχει δει πολλά αυτούς τους πέντε μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα, κάποια από τα οποία δεν μπορούσε ποτέ έστω να φανταστεί. Ο Ρικ Πιτίνο ζει μια εμπειρία εντελώς διαφορετική με όσες είχε ζήσει στις ΗΠΑ, ωστόσο τις περισσότερες φορές καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Όπως όμως εξήγησε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/5) στο Twitter, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τα playoffs της Basket League δεν έχουν ξεκινήσει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, γιατί με λίγα λόγια δεν υπάρχει δράση στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ της Ελλάδας.

" Κάποια πράγματα που κατάλαβα: να παίζεις χωρίς φιλάθλους (εξαιτίας τιμωρίας για επεισόδια στην εξέδρα) ή να παίζεις στον τελικό του κυπέλλου με παιδιά στις εξέδρες. Τώρα όμως, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, τα playoffs αναβλήθηκαν επειδή μια ομάδα πήγε στο δικαστήριο! Που είναι ο Ντέιβιντ Στερν όταν τον χρειάζεσαι!" έγραψε ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ