ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Αναντολού Εφές "απάντησε" στον Παναθηναϊκό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Αυτή τη φορά, η Αναντολού Εφές ήταν η νικήτρια στο (φιλικό) θρίλερ με τον Παναθηναϊκό Superfoods (82-79) σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο ΟΑΚΑ. Πρώτος σκόρερ (ξανά) ο Νίκος Παππάς.

Δύο μέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Αναντολού Εφές αναμετρήθηκαν εκ νέου στο ίδιο γήπεδο. Αυτή τη φορά σε προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι, με την τουρκική ομάδα να παίρνει τη νίκη (82-79), χάρη στην δράση των Ρίκι Λέντο (20π.), Έρικ ΜακΚόλουμ (17π.) και Βλάντιμιρ Στίματς (15π.), οι οποίοι αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος για το σύνολο του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά ισορροπημένος, αφού καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, με τη νίκη να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εκεί, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο συνεπείς με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη - εκδίκηση από το "τριφύλλι", το οποίο είχε κερδίσει -στη β' παράταση- πριν από δύο ημέρες .

Από την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, οι Νίκος Παππάς (12π.), Ματ Λοτζέσκι (11π.), Κένι Γκάμπριελ (10π.) και Κρις Σίνγκλετον σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον τελευταίο να δείχνει ότι οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο που ένιωσε το Σάββατο (23/9) ήταν κάτι παροδικό .

Θυμίζουμε ότι η πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού Superfoοds πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα δοθεί στη Ρωσία, με την παρουσία των "πρασίνων" στο "Gomelsky Cup" (27/9 & 28/9) στο οποίο επίσης θα βρίσκονται οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας (διοργανώτρια), της Χίμκι και της Νταρουσάφακα. Το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει στον α' ημιτελικό τη Χίμκι (27/9, 17:00), ενώ ακολούθως θα μάθει τον επόμενο -και τελευταίο- αντίπαλό του.

Η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για τη Μόσχα το μεσημέρι της Τρίτης (26/9), με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να είναι ο μοναδικός απών από τις δύο τελευταίες φιλικές αναμετρήσεις αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στο πόδι.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 46-42, 64-60, 79-82.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10, Ρίβερς 5, Μποχωρίδης, Παππάς 12, Ντένμον 1, Γκιστ 4, Βουγιούκας 4, Καλαϊτζάκης, Γκάμπριελ 10, Όγκαστ 7, Λοτζέσκι 11, Καλάθης 9, Αντετοκούνμπο 6, Μήτογλου.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Περάσοβιτς): Λέντο 20, ΜακΚόλουμ, 17, Μπαλμπάι 5, Μπράουν 3, Μπατούκ, Ντεμίρ, Μότουμ 2, Άνταμς 6, Στίματς 15, Μούριτς 3, Ντάνστον 6, Σιμόν 5.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ