ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουάιτ: "Από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός"

Γουάιτ: "Από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός"
EUROKINISSI

Ο Άαρον Γουάιτ δήλωσε ότι ανυπομονεί να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και να γνωρίσει τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη που πλέον έχουν ηγετικό διοικητικό ρόλο στην ομάδα.

Ο Άαρον Γουάιτ ανήκει πλέον στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας έδειξε αρκετά συνειδητοποιημένος, μοιάζοντας έτοιμος να αναλάβει άμεσα δράση.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Άαρον Γουάιτ στο σάιτ του Παναθηναϊκού:

"Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα φορέσει τη φανέλα τουΠαναθηναϊκού ΟΠΑΠεξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας μας οΆαρον Γουάιτμιλώντας στοpaobc.gr.

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένος για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Πέρασα μια χρονιά με πολλάupsanddownsλόγω της μικρής συμμετοχής που είχα στην Αρμάνι και τουCovid-19 και θεωρώ πως η καλύτερη επιλογή για μένα ήταν ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα»,τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ.

ΟΆαρον Γουάιτέδειξε να γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία και τη δυναμική του «τριφυλλιού»: «Σαφώς και γνωρίζω καλά την ιστορία και τη δυναμική του Παναθηναϊκού. Είναι μια από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη με τίτλους και σπουδαίους φιλάθλους. Έχω αγωνιστεί ως αντίπαλός του στο ΟΑΚΑ και έχω ζήσει στην πίεση που δίνουν στους αντιπάλους. Ανυπομονώ να βρεθώ από την άλλη πλευρά τώρα και να τους έχω στο πλευρό μου»,σημείωσε και αναφέρθηκε στουςΦραγκίσκο ΑλβέρτηκαιΔημήτρη Διαμαντίδη:

«Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους προπονητές, τους συμπαίκτες αλλά και τους κυρίους Αλβέρτη και Διαμαντίδη, οι οποίοι έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Πρόκειται για δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και είναι εξαιρετικό το ότι θα ασχολούνται ενεργά με την ομάδα. Γενικά, είναι πολύ καλό για εμάς τους εν ενεργεία αθλητές να έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας με παλιούς παίκτες καθώς μπορούν να μας καταλάβουν».

Ο 28άχρονος φόργουρντ θα συναντήσει ξανά στοΟΑΚΑτονΝεμάνια Νέντοβιτςγια τον οποίο έχει την καλύτερη άποψη: «Πέρσι για μικρό διάστημα ήμασταν συμπαίκτες, ενώ τον γνώριζα και ως αντίπαλο. Ο Νεμάνια είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένα καταπληκτικό παιδί. Τον ξέρω καλά. Είναι ένας γεννημένος σκόρερ που γνωρίζει τον τρόπο για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους τους. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία»,σχολίασε.

Όσο για τους στόχους του, οΆαρον Γουάιττόνισε: «Στόχος μου είναι να κάνω αυτό που μου ζητά ο προπονητής προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να έχουμε μια καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Νομίζω πως θα παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο τουΠαναθηναϊκού: «Όπως προανέφερα ανυπομονώ να βρεθώ από την άλλη πλευρά του ΟΑΚΑ για να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό και να βιώσω αυτή την ατμόσφαιρα όταν επιτραπεί να έρθουν. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ