ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουάιλι για Πεδουλάκη: "Έκπληξη με το timing, εμπιστοσύνη στον Βόβορα"

Γουάιλι για Πεδουλάκη: "Έκπληξη με το timing, εμπιστοσύνη στον Βόβορα"
EUROKINISSI

Ο Τζέικομπ Γουάιλι παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αιφνιδιάστηκαν από την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό την Λιθουανία, όπου και θα αντιμετωπίσει αύριο (19/11) την Ζάλγκιρις (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Τζέικομπ Γουάιλι να αναφέρεται με δηλώσεις του στον αγώνα, αλλά και στην αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τον πάγκο της ομάδας, η οποία - κατά δήλωσή του - τον εξέπληξε.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δήλωσε: " Όλοι μας νιώσαμε έκπληξη με το timing της αποχώρησής του, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον Γιώργο (σ.σ. Βόβορα). Ήταν ήδη assistant coach της ομάδας και θέλουμε να παίξουμε και γι' αυτόν πλέον".

Ακολούθως ο Γουάιλι τόνισε: "Δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απλά πράγματα, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο και να το εκτελέσουμε".

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Γιώργος Βόβορας, δήλωσε από την πλευρά του: " Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών. Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια.

Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ. Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι".

Σχετικά με το τι θα αλλάξει σχετικά με τον Αργύρη Πεδουλάκη τόνισε: " Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις. Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη".

Κλείνοντας, τόνισε σχετικά με την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική: " Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε συγκέντρωση. Συνήθως μετά από μία τόσο κακή ήττα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Το πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ