ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Στρέλνιεκς, δεν παίζει με ΠΑΟΚ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Στρέλνιεκς, δεν παίζει με ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (7/1, 17:00).

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αποχώρησε... λαβωμένος από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο και το μεσημέρι του Σαββάτου (6/1) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε πως δεν έχει υποστεί κάποια ρήξη στον δικέφαλο του.

Ο Λετονός γκαρντ, όμως, προτιμήθηκε να παραμείνει στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος υποτροπής και να να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Εκτός από την πλευρά του Ολυμπιακού θα είναι και ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ενώ στα "πιτς" παραμένουν και οι Κιμ Τιλί, Δημήτρης Αγραβάνης και Νίκος Αρσενόπουλος, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υποβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μαγνητική τομογραφία η οποία δεν ανέδειξε κάποια ρήξη στον δικέφαλο του. Ο Λετονός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το σφίξιμο που ένιωσε στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ