ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Μαντέψτε ποιος γύρισε"

Γκιστ: "Μαντέψτε ποιος γύρισε"

Ο Τζέιμς Γκιστ ξαναπάτησε παρκέ μετά από περίπου τέσσερις μήνες αποχής, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση -και- μέσω Instagram. Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών ( 97-74 ) είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ξαναφόρεσε την πράσινη φανέλα μετά από περίπου τέσσερις μήνες απουσίας από τη δράση λόγω τραυματισμού. Ο 30χρονος φόργουορντ πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ, για να θυμηθεί τα παλιά με ένα εντυπωσιακό άλεϊ ουπ κάρφωμα , λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Δύο μέρες μετά την επιστροφή του στη δράση, ο "Air Gist" είπε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους τον στήριξαν αυτό το διάστημα, που βρισκόταν με πολιτικά στην άκρη του πάγκου, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

" Είμαι πραγματικά ευλογημένος που επέστρεψα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όντας εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τους φιλάθλους, την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη την στήριξη, τις ευχές τους και την πίστη που είχαν σε μένα. Θέλω να εξάρω τον γιατρό που έκανε εφικτό να μπορώ να συνεχίσω να κάνω το όνειρό μου, Dr. Σρίνο Μπράχαμ. Σ ευχαριστώ για όλα", έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντας τη δημοσίευσή του από τη φράση " μαντέψτε ποιος γύρισε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ