ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ: "Δεν θα μιλήσω με κανέναν πριν τον Παναθηναϊκό"

Γκιστ: "Δεν θα μιλήσω με κανέναν πριν τον Παναθηναϊκό"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Live Sport" ο Τζέιμς Γκιστ επανέλαβε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως έχει τον τρόπο να σταματάει στον Σπανούλη.

Θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γκιστ και δεν το κρύβει. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στην LIVE Sport, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά ότι οι "πράσινοι" αποτελούν προτεραιότητα για αυτόν.

" Το συμβόλαιό μου λήγει, θα δω ποιες είναι οι επιλογές μου κατά την διάρκεια του καοκαιριού και θα αποφασίσω. Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλο πριν τον Παναθηναϊκό. Και δεν χρειάζεται να με ρωτήσει κανείς, φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι πέντε χρόνια εδώ, εγώ και η οικογένειά μου, είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Λατρεύω την Ελλάδα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός, ο οποίος δήλωσε ακόμα μεταξύ άλλων:

Για τον τραυματισμό του:" Η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα κυρίως λόγω του τραυματισμού μου. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα πως ήταν σοβαρό, αλλά δεν ήξερα πόσο. Φοβήθηκα ότι δεν θα έπαιζα ξανά μπάσκετ. Ανακουφίστηκα όταν μίλησα με τον γιατρό γιατί κατάλαβα πως θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Το κίνητρό μου ήταν να επιστρέψω δυνατός. Έπρεπε, ίσως, να μείνω περισσότερο έξω, αλλά πίεσα τον εαυτό μου για να γυρίσω νωρίτερα. Ήθελα να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου."

Για την φετινή σεζόν:" Ήταν σαν τρενάκι λούνα παρκ, είχαμε πάρα πολλά πάνω-κάτω. Σαν να ήμασταν στον ωκεανό κι έπρεπε να παλεύουμε διαρκώς με τα κύματα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά όταν στο τέλος έχεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όταν βλέπεις τους φίλους της ομάδας ευτυχισμένους, ξεχνάς τα πάντα. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως η χρονιά είναι πετυχημένη".

Για την ταμπέλα του "εξολοθρευτή του Σπανούλη" που του έχουν κολλήσει:" Είμαστε ανταγωνιστές, είναι έντονος ο ανταγωνισμός και δεν το βλέπεις αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα πω ψέματα, είναι δύσκολος αντίπαλος. Λέτε πως είμαι ‘εξολοθρευτής’, δεν μπορώ όμως να το πω εγώ αυτό. Ας το λένε οι άλλοι. Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν αυτό το ματσάρισμα, αλλά αυτός ο τρόπος δουλεύει και τους λέω ‘Ξέρω τον τρόπο, αφήστε με να το κάνω. Ξέρω πώς γίνεται’".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ