ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γκαζιάρης" ο Αντετοκούνμπο στο "Traction"

"Γκαζιάρης" ο Αντετοκούνμπο στο "Traction"

Το "Traction" έβαλε τον Θανάση Αντετοκούνμπο στη θέση του οδηγού, κι εκείνος απάντησε στις ερωτήσεις του Κώστα Στεφανή, αποκαλύπτοντας πως λατρεύει τα μακαρόνια με κιμά και -φυσικά- τα γρήγορα αυτοκίνητα (VIDEΟ).

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν ο διακεκριμένος καλεσμένος του Κώστα Στεφανή αυτή την εβδομάδα. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods μπήκε στη Mercedes C-Class Cabriolet για χάρη του "Traction", δηλώνοντας λάτρης της ταχύτητας και των... μακαρονιών με κιμά!

Ο παίκτης του Τσάβι Πασκουάλ αφού πρώτα αναγορεύτηκε ως το "μεγάλο αστέρι του εξάστερου" από τον παρουσιαστή της εκπομπής του Star, εξήγησε ότι μέσα στο αυτοκίνητο " αισθάνομαι άνετα γενικά, θέλω να οδηγώ όλη την ώρα. Συνήθως μπαίνω μέσα, βάζω τη μουσικούλα μου και... πάω".

Για να ακολουθήσουν οι πιο... προσωπικές ερωτήσεις, με τον Κώστα Στεφανή να τον ρωτάει για το μεγαλύτερο πειραχτήρι της οικογένειας και το αγαπημένο του φαγητό. Οι απαντήσεις ήταν " Γιάννης" και " μακαρόνια με κιμά", εξηγώντας πως ο αδερφός του, που διαπρέπει στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Milwaukee Bucks είναι ο μεγαλύτερος πλακατζής μεταξύ των αδερφών του. Όσο για τα μακαρόνια με κιμά; " Μπορώ να τρώω κάθε μέρα για δύο μήνες", παραδέχθηκε γελώντας.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε πως " έχω μια τρέλα με τα αυτοκίνητα. Μου αρέσει το αμάξι πέρα από γρήγορο, να είναι κι ευρύχωρο. Μου αρέσουν πολύ τα SUV και τα σπορ αυτοκίνητα", για να προσθέσει: " Χόμπι είναι να ανακαλύπτω νέα πράγματα για τη δουλειά. Ψάχνομαι διαρκώς. Μπορεί να κάτσω όλη μέρα και να βλέπω αγώνες ή κάτι σχετικό".

Όταν ρωτήθηκε για τα μεγαλύτερα όνειρά του, απάντησε πως " θέλω να είμαι ένας άνθρωπος που προσφέρει στην κοινωνία, να γίνω ένας καλός μπαμπάς. Θέλω να κάνω αρκετά παιδιά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα (γελάει). Θέλω να δώσω πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά και να βοηθήσω τον κόσμο".

Ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει το γούρι του, αν και πολύ προληπτικός. " Παραδείγματος χάριν, δεν δίνω το αλάτι χέρι με χέρι. Το αφήνω κάτω", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που αποδείχθηκε αρκετά άνετος μέσα στο αυτοκίνητο υπό τη συνοδεία του Κώστα Στεφανή.

Θυμίζουμε ότι πέρσι, στο "Traction" συμμετείχαν δύο ακόμη παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος .

Δείτε το απόσπασμα με τη συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο από το 0'45'' μέχρι το 13'33'':

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ