ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιώργος Συρίγος: "Η Φενέρ πήγε τον Παναθηναϊκό βαρκάδα στο ΟΑΚΑ"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Παναθηναϊκού από την Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν πως δεν έβγαλε αντίδραση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνώρισε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε με 69-81 στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της EuroLeague , δυσκολεύοντας τα πράγματα ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στο Sport24 Radio 103.3 όσα έγιναν στο παιχνίδι, προτιμώντας να σταθεί όχι τόσο στην ξεκάθαρη ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε, όσο στην εικόνα των "πράσινων", οι οποίοι έδειξαν να μην βγάζουν αντίδραση.

"Υπάρχουν δύο στοιχεία που αναδεικνύονται από την αναμέτρηση. Το πρώτο είναι η απαράμιλλη ποιότητα και πληρότητα της Φενέρ. Όταν βλέπεις μία ομάδα σε μάχη που παραπέμπει σε μάχη χαρακωμάτων να έχει 24 ασίστ και αν δεις τον επιμερισμό οι μισές είναι από τους ψηλούς υποκλίνεσαι σε αυτό το πράγμα που έχει δημιουργήσει ο Ζοτς, το οποίο απαράμιλλης ακρίβειας και αξίας", ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει:

" Την ίδια στιγμή όμως που ισχύει αυτό, οφείλουμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα η οποία ακόμα και στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον σε ένα παιχνίδι, πάει όπου το πάει το ρεύμα. Δεν έχει καμία δυνατότητα να αντιδράσει και να βάλει τους δικούς του κανόνες στο παρκέ, έστω κι αν υπάρχει ο αστερίσκος ότι έπαιζε με μία καλύτερη και πιο γεμάτη ομάδα. Δεν υπήρχε όμως ούτε ο ενθουσιασμός που χαρακτηρίζει τα εντός έδρας παιχνίδια με τον δυναμισμό και την τακτική. Δεν υπήρχε όμως και τίποτα που θα μπορούσε να ανατρέψει την εικόνα από την μπασκετική πλευρά". Θα μου πεις, πώς μπορείς να επιβάλεις μπασκετικά τους κανόνες σου απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Πολύ ωραίο ερώτημα, ο αντίλογος είναι ότι σε πήγε η Φενέρ 40 λεπτά βαρκάδα στο ΟΑΚΑ, όπως ήθελε αυτή".

Ακούστε το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου στο Sport24 Radio 103.3:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ