ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για το Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός: "Δεν πήρε τον Τζόρνταν ο Παναθηναϊκός"

ΚΥΜΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΜΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ζάλγκιρις, τονίζοντας ότι η προσθήκη του Κιλπάτρικ δεν ήταν δυνατόν να τα αλλάξει όλα. χαρακτηρίζοντας αυτονόητο το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός δεν άντεξε στο Κάουνας, γνωρίζοντας την ήττα με 69-82 από την Ζάλγκιρις , χάνοντας κι άλλο έδαφος στην προσπάθειά του για είσοδο στα playoffs της EuroLeague. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 το παιχνίδι, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν... αναμενόμενο, αφού δεν υπάρχει μαγικό κουμπί να αλλάξουν όλα.

Στο μπάσκετ και γενικά στα ομαδικά σπορ, το μαγικό κουμπί που θα το πατήσουμε έστω και με μερικές μεταγραφές που θα δώσουν λάμψη σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε δεν έχει εφευρεθεί ακόμα και δεν αναμένεται εφευρεθεί για τα επόμενα δέκα, είκοσι χρόνια" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει: " Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός ανακάτεψε την τράπουλα, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι με αυτές τις συνθήκες - με το μαχαίρι στον λαιμό, με τεράστια πίεση και το "πρέπει" να κυριαρχεί - ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει με αποτέλεσμα. Γιατί την αντίδρασή του αποσπασματικά την είδαμε".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος τόνισε: Όσο κι αν πέτυχες την Ζάλγκιρις σε ένα σημείο με τεράστιες δυσκολίες, όσο και αν άλλαξαν στον Παναθηναϊκό κάποια πράγματα προς το καλύτερο, η εικόνα αντικατοπτρίζει τη μεγάλη πραγματικότητα: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει μία τελευταία ζαριά μήπως και εξαντλήσει τα περιθώρια να αντιστρέψει τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση. Στο τέλος, το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε με αυτές τις συνθήκες, με όλα αυτά που έχουν αλλάξει το τελευταίο διάστημα να παίξει 40 λεπτά συγκεντρωμένα. Ούτε η Ζάλγκρις μπορεί να το κάνει για 40 λεπτά, αλλά μπορεί να το κάνει για περισσότερη ώρα από τον Παναθηναϊκό. Η ουσία είναι ότι έγινε το απολύτως λογικό, το αυτονόητο".

Κλείνοντας, ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε: " Ούτε τον Τζόρνταν πήρε ο Παναθηναϊκός, ούτε ξαφνικά επειδή ο Πιτίνο άλλαξε τρία πράγματα, έφερε έναν παίκτη και περιμένει κι άλλον ένα λύθηκαν όλα τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει λιγότερο ταλέντο και προσωπικότητα από πέρυσι, είναι χτισμένη χωρίς σουτέρ και με έναν πόιντ γκαρντ που δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σουτέρ. Οι ψηλοί αποδεικνύεται ότι δε μπορούν να ανταποκριθούν. Όλα αυτά δεν θα μπορούσε να τα αντισταθμίσει ο Πιτίνο του Hall of Fame. Ωραίος, σπουδαίος παίκτης ο Κιλπάτρικ, αλλά μέχρι εκεί. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί να κερδίσει τον χρόνο έχοντας μειονέκτημα και τα δεδομένα εναντίον του".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ