ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιώργος Συρίγος για το Ρεάλ - Παναθηναϊκός: "Πλασματικό ότι ήταν απειλητικός ο Παναθηναϊκός"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Παναθηναϊκό στη Μαδρίτη από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι οι "πράσινοι" ήταν τόσο απειλητικοί όσο τους άφησαν οι Μαδριλένοι, ενώ χαρακτήρισε "τελικό" τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πάλεψε μέχρι εκεί που μπορούσε κόντρα στην Ρεάλ , πριν γνωρίσει την ήττα με 68-89 στη Μαδρίτη . Μία ήττα, ακόμα και βαριά, στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν μπορεί βέβαια να θεωρηθεί γκέλα. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 την ήττα και την εικόνα των "πράσινων", αναγνώρισε τα - τηρουμένων των αναλογιών - θετικά στοιχεία, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον τα... κουκιά είναι μετρημένα.

"Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο παιχνίδι όταν η Ρεάλ, ελέγχοντας το παιχνίδι και έχοντας το πάνω χέρι από το πρώτο δευτερόλεπτο, πολύ λογικά από ένα σημείο και μετά χαλάρωσε λίγο" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει: "Στον ρυθμό που παίζεται το παιχνίδι στην Ισπανία, αν χαλαρώσεις όλα γίνονται γρήγορα και το είδαμε αυτό δύο φορές. Εύκολα και γρήγορα ο Παναθηναϊκός κάλυψε την διαφορά με μπροστάρηδες τον Νικ Καλάθη, τον Λάνγκφορντ, αλλά και τον Παπαγιάννη και η διαφορά πήγε στους 5 πόντους και μετά είδαμε το ακριβώς αντίθετο έργο. Όπως ακριβώς πήγε στους 5, έτσι πήγε ξανά στους 20. Υπενθυμίζω ότι το 63-58 έγινε στο πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου. 4 λεπτά αργότερα δεν είχαμε παιχνίδι. Είχε τελειώσει. Είναι πλασματικό ότι ο Παναθηναϊκός ήταν απειλητικός. Ότι προσπάθησε και δεν παράτησε το ματς είναι ξεκάθαρο και δεν μπορεί να του το αφαιρέσει κανείς".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος τόνισε ότι " κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός παίζει έναν τελικό. Και ό,τι και αν έχει συμβεί τις τελευταίες 4 εβδομάδες δεν τον παίρνει να το ξαναβγάλει στο παρκέ. Τα κουκιά είναι μετρημένα από εδώ και πέρα. Έχεις απώλεια από την Ζάλγκιρις, αν γράψεις και δεύτερη απώλεια από ομάδα ίδιων στόχων στο ΟΑΚΑ με αυτές τις συνθήκες που βλέπουμε, θα σε πονέσει σε όλα τα επίπεδα. Στην ψυχολογία, την βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία κατάσταση χωρίς αύριο".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ