ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιόνας καλεί Γιάννη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κίνα... επανέρχεται για τον Γιάννη Μπουρούση, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως η πρόταση που έχει στα χέρια του ο διεθνής σέντερ είναι από την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας.

Όταν το βράδυ της Κυριακής (2/7) ο Γιάννης Μπουρούσης απέφευγε να απαντήσει κατηγορηματικά πού θα βρίσκεται του χρόνου , προέκυψε... θέμα σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το μέλλον του με το "τριφύλλι", ο διεθνής σέντερ έδειξε πως δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα. Κι όλα αυτά, την στιγμή που έχει στα χέρια του πολύ υψηλή πρόταση από την Κίνα. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24.gr το κάλεσμα που του έχει γίνει είναι από έναν προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί δις στο παρελθόν: τον Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε φέτος στην ασιατική χώρα, αναλαμβάνοντας τις τύχες των Guangdong Southern Tigers! Έβαλε μάλιστα στο "στόχαστρο" τον 33χρονο σέντερ, με τον οποίο συνυπήρξε τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Εθνική ομάδα, στο παρελθόν.

Πρόκειται για ομάδα που εδρεύει στα νότια της Κίνας, μετρώντας οκτώ πρωταθλήματα στη σύντομη ιστορία της, αφού ιδρύθηκε το 1993. Στο παρελθόν, τη φανέλα της έχουν φορέσει -μεταξύ άλλων- οι Σμους Πάρκερ, Μάρκους Χέισλιπ, Άαρον Μπρουκς, Τζος Πάουελ, Εμανουέλ Μουντιάι και Κάρλος Μπούζερ.

Η πρόταση είναι πολύ υψηλή οικονομικά (δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά) με την κινεζική ομάδα να ποντάρει -πέραν του οικονομικού- στο γεγονός πως ο Γιάννης Μπουρούσης θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά.

Αυτό που μένει βέβαια είναι οι συζητήσεις του με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού Superfoods, αφού εκκρεμεί η συνάντησή του με τους ανθρώπους της ομάδας το επόμενο διάστημα. Σε περίπτωση πάντως, που χωρίσουν οι δύο πλευρές -κάτι που δεν είναι απίθανο όπως φαίνεται από τις κινήσεις των τελευταίων ημερών- δεν είναι δεδομένο ότι θα μετακομίσει στην Κίνα αφού θα εξετάσει και το ενδεχόμενο να παραμείνει στηνEuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ