ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Το μπάσκετ δεν θα γίνει ποδόσφαιρο"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Υπεύθυνο των πράξεών του χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Ολυμπιακό. "Θα μας βρει απέναντί του όποιος προσπαθήσει να αλλάξει τον υποβιβασμό τους στην Α2" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) δεν έγινε στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι αιωνίων για την πρώτη φάση των playoffs της Basket League δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα από τους διαιτητές Αναστόπουλο, Μάνο, Διαμαντή και εξήγησε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί για καταστρατήγηση των νόμων και των κανονισμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

" Αυτά είναι δυσάρεστα πράγματα, εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20 χιλιάδες κόσμο να χαρούμε όλοι έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη όμως υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανονισμοί. Το μπάσκετ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο, όπου γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και για όποιον τους καταστρατηγεί θα πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες συνέπειες. Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να αλλάξει τον υποβιβασμό στην Α2, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ