ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τη συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο"

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με γραπτή δήλωσή του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη δημόσια την ΕΟΚ για την επίτευξη συμφωνίας με τον Ρικ Πιτίνο για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ανάμεσα σε Γιώργο Βασιλακόπουλο και Ρικ Πιτίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών με φόντο το Προολυμπιακό Τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη δημόσια την Ομοσπονδία για το γεγονός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στέκεται στην υπερηφάνεια που αισθάνονται όλοι για το γεγονός πως ο Ρικ Πιτίνο θα ηγηθεί της προσπάθειας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει πως "το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τη συμφωνία της με τον Θρύλο του μπάσκετ, Ρικ Πιτίνο. Είμαστε πολύ περήφανοι ως Παναθηναϊκοί αλλά και ως Έλληνες για την επιτυχία αυτή. Ευχόμαστε τα καλύτερα. Η συμφωνία αυτή είναι άλλη μια απόδειξη, η οποία έρχεται να προστεθεί σε ένα πολύ ωραίο και κόσμιο πρωτάθλημα γεμάτο υγεία, ότι το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ