ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Στον Παναθηναϊκό δεν θα ξεχάσουμε τον Παύλο και τον Θανάση"

Γιαννακόπουλος: "Στον Παναθηναϊκό δεν θα ξεχάσουμε τον Παύλο και τον Θανάση"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του και τον θείο του στη συνέντευξη Τύπου για το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, Παύλο, και στον θείο του, Θανάση, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το 2ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η φωνή του ισχυρού άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ "έσπασε" όταν αναφέρθηκε στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, λέγοντας... " οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς. Εμείς εδώ στον Παναθηναϊκό, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ούτε τον Παύλο ούτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, γι αυτό και πάλι θέλω να πω άλλο ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ πέρα για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό πραγματικότητα. Εύχομαι σε όλους μία υγιή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς, ώστε οι άνθρωποι που αγαπάνε το μπάσκετ να το χαρούν".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναφερθεί νωρίτερα ξεχωριστά σε κάθε ομάδα που θα πάρει μέρος στο τουρνουά: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τρεις ομάδες που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκαν την πρόκληση μας. Είναι τρεις ομάδες με τις οποίες μας συνδέει μακροχρόνια φιλία. Με την Μακάμπι επενδύουμε και οι δύο για πολλά χρόνια στο μπάσκετ και στον αθλητισμό, έχει αποδειχτεί πόσο πολύ το αγαπάνε.

Με την Φενέρμπαχτσε, που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς, ο πατέρας μου και ο θείος μου χτίσανε όλη αυτήν την αυτοκρατορία τα τελευταία 20 χρόνια του Παναθηναϊκού. Και τέλος με την Αρμάνι, που όπως και ο Παναθηναϊκός, έτσι κι αυτή επένδυσε στο άθλημα, είναι ξεκάθαρο πόσο αγαπάνε το μπάσκετ, φέτος έχουν και τον κύριο Μεσίνα και πιστεύω ότι θα έχουν ακόμα καλύτερη χρονιά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ