ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Σημαντικό τρόπαιο το χαμόγελο των παιδιών"

Γιαννακόπουλος: "Σημαντικό τρόπαιο το χαμόγελο των παιδιών"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τη συνεργασία της με τη Mercedes όπου όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τους παίκτες του “τριφυλλιού” (VIDEOS).

Σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία τηςMercedes,η πράσινη ΚΑΕ παρουσίασε τη συνεργασία της με τη γνωστή εταιρεία. Το “παρών” έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με την ομάδα του “τριφυλλιού”, ο διευθυντής τουPao ShopΑριστείδης Χριστόπουλος καιαντιπροσωπεία από το “Χαμόγελο του Παιδιού”όπως και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κώστας Γιαννόπουλος.Ξεχωριστή στιγμή στο περιθώριο της εκδήλωσης ήταν όταν παιδιά που βρίσκονταν εκεί, έπαιξαν “διπλό” με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται για το “Χαμόγελο του Παιδιού” καθώς τόνισε: “ Εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ομίλου Γιαννακόπουλου, θα ήθελα να πω, πως είναι πάρα πολύ μεγάλη η χαρά που η συνεργασία με τον πρωταθλητή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και μη, Mercedes, παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η δεύτερη συνεργασία που κάνουμε με τη Mercedes. Μετά τη ΒΙΑΝΕΞ και ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται με τη Mercedes.

Γιαννακόπουλος: "Σημαντικό τρόπαιο το χαμόγελο των παιδιών"

Όπως είπε και ο κύριος Καλήγερος το πιο σημαντικό Κύπελλο, το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πιο σημαντικό χαμόγελο είναι αυτό που μπορούμε και μοιράζουμε εκτός παρκέ. Καλά είναι και τα πρωταθλήματα, καλές είναι και οι κούπες, καλά και τα γρήγορα και ασφαλή αυτοκίνητα και συγχαρητήρια στη Mercedes για όλα τα αυτοκίνητα τα οποία παράγει, αλλά αυτή τη στιγμή όλος ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και λέει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό που κάνει η Mercedes Benz για το Χαμόγελο του Παιδιού. Το κάνουν κι άλλες εταιρείες κι εμείς σαν Παναθηναϊκός το κάνουμε, ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι στη συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους”.

Πασκουάλ: “Ευχαριστώ τον Λάσο, απίστευτο μέλλον ο Αντετοκούνμπο”

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στη σημασία της κίνησης που κάνουν οι δύο πλευρές για παιδιά. “ Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται για τα παιδιά. Είναι χαρά μας να είμαστε εδώ και να μπορούμε να προσφέρουμε και να τους δίνουμε αφορμές για να χαμογελούν”, σχολίασε ο Καταλανός τεχνικός ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα καλά λόγια που είπε ο Πάμπλο Λάσο, μετά την κατάκτηση τουCopa del Reyαπό την Ρεάλ Μαδρίτης και απάντησε: “ Τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια που είπε. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός.

Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, άλλες νίκησε ο ένας, άλλες ο άλλος. Πάνω απ' όλα όμως σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής”. Ο Πασκουάλ μίλησε και με τα καλύτερα για τον Γιάννη Αντεκούνμπο με αφορμή τη συμμετοχή του στοAll Star Gameτου ΝΒΑ, λέγοντας:“ Είναι ένας Ευρωπαίος παίκτηςπου παίζει καλά και αυτό είναι σημαντικό για όλη την Ευρώπη. Θα έχει ένα απίστευτο μέλλον και σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να γίνει ακόμα καλύτερος”.

Δείτε videos από την εκδήλωση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ