ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Οι συνήθεις ύποπτοι θα λάμψουν δια της απουσίας τους"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δίνει το "παρών" στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, τοποθετήθηκε όμως για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Basket League μέσω γραπτής δήλωσης.

Σε λίγη ώρα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της Basket League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Μία σεζόν που δεν θα περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποβιβάστηκε στην Α2 μετά την απόφασή του να μην κατέβει για τον αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παρότι δεν μπόρεσε να δώσει το "παρών" στη διαδικασία της κλήρωσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για όσα περιμένει από τη νέα σεζόν στην Basket League.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

" Δυστυχώς, ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ στην κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, παρότι ήταν επιθυμία μου.

Ο Παναθηναϊκός έκανε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πρόθεσή μας να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, που ήταν, είναι και θα παραμείνει- με τη συμβολή όλων των πραγματικά υγιών δυνάμεων του μπάσκετ- από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Είμαι σίγουρος δε, ότι ελλείψει προκλήσεων από τους συνήθεις υπόπτους, που φέτος θα λάμψουν διά της απουσίας τους, θα έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στο άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι αθλητές!

Κι αυτό μόνο καλό θα κάνει στο πρωτάθλημα!

Καλή σεζόν σε όλους, με υγεία"!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ