ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιαννακόπουλος: "Κάνω δεύτερες σκέψεις για τον ενιαίο Παναθηναϊκό"

Γιαννακόπουλος: "Κάνω δεύτερες σκέψεις για τον ενιαίο Παναθηναϊκό"

Προβληματισμένος από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε στην κάμερα της Cosmote TV πως κάνει δεύτερες σκέψεις για το όραμα του ενιαίου Παναθηναϊκού (VIDEOS).

Για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε δημόσια για τις σκέψεις που κάνει για έναν, όπως τον αποκάλεσε, ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Το απόγευμα της Τετάρτης (8/5), αμέσως μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα της αναμέτρησης με την Κύμη για την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, ο παράγοντας των πρασίνων αποκάλυψε πως κάνει πλέον δεύτερες σκέψεις για το όραμα που έχει στο μυαλό του και σκόπευε να αποκαλύψει σε συνέντευξη Τύπου το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου:

" Είναι 15 μέρες που έχω προαναγγείλει μια συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσίαζα ένα πλάνο για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό (ΚΑΕ, ΠΑΕ, Ερασιτέχνη), που θα έχει το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων, έναν Παναθηναϊκό που θα ξαναγίνει δυνατός παντού και όχι μόνο στο μπάσκετ. Όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με την ανοχή φορέων και αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Θα περιμένω να δω πως θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν κατά γράμμα οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα. Η ανομία δεν μπορεί να περάσει, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής σε κάτι τέτοιο".

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιαννακόπουλος επέστρεψε στην κάμερα της Cosmote TV για να πει πως: " Είπα ότι προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό. Βλέποντας ότι με το Athens Alive και το ΟΑΚΑ υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις, είμαστε σε συζητήσεις για να εξετάσουμε κι άλλες λύσεις (Βοτανικός, Λεωφόρος). Έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις για τον Βοτανικό που είναι η πιο εφικτή λύση. Αν τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι οι υπεύθυνοι, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει. Θα πρέπει να αναλογιστούμε και εμείς τις ευθύνες μας, δεν γίνεται τα γήπεδα να μην είναι γεμάτα. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια, τότε θα προχωρήσω στο σχέδιο να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής σε όλα τα σπορ".



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ